BiografiDJ Moonshiner, en talentfull DJ innen country- og norske bygdekulturen og musikken derifra, han har raskt gjort seg bemerket i musikkbransjen med sin unike stil og engasjerende opptredener. Med en visjon om å skape noe som "ikke" finnes og gå mot strømmen, har DJ Moonshiner satt seg som mål å være en stemme for denne sjangeren og spre den til et bredere publikum.

DJ Moonshiner, også kjent som Hakim Benjamin Triki, har vært involvert i musikkbransjen siden 2011-2012 som DJ, men DJ Moonshiner-prosjektet ble født i august 2017. Det har vært en bratt vei å gå, men DJ Moonshiner har oppnådd mye på kort tid. Med støtte for en rekke kjente artister og deltakelse på flere festivaler og konserter, har DJ Moonshiner gjort seg bemerket i markedet.

Et av høydepunktene i DJ Moonshiners reise var opplevelsene og reisene i 2019 og varme opp for Staysman i utsolgt Oslo spektrum med 10.000 blant publikum, som har vært med å bidra til å forme hans unike musikalske stil og sceneopptredener. Med en lidenskap for country og norske bygdemusikk bringer DJ Moonshiner en frisk tilnærming og energi til sjangeren.

Med en imponerende opptreden på festivaler som Truck n truck, Country weekend, Sider Festivalen i Hardanger og Country Festivalen til sjøs, DJ Moonshiner har også hatt bidrag på utsolgte konserter på ikoniske scener som Oslo Spektrum, Rockefeller, Stavanger konserthus og Usf Verfte, har DJ Moonshiner bevist sin evne til å levere energiske og minneverdige liveopptredener.

DJ Moonshiner har også hatt æren av å være support for kjente artister som Staysmann, Gunslingers, Rotlaus, Vassendgutane, Byting, og mange flere, som har bidratt til å bygge et solid navn og rykte i bransjen.